Doktora öğrencilerimiz ve Fakültemiz Asistanları Gebre Gelete Kebede ve Tagesse Gichamo Lafamo Doktora Çalışmalarını başarı ile tamamladı

Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı, Doktora öğrencileri ve fakülte asistanlarımız Gebre Gelete Kebede ve Tagesse Gichamo Lafamo, Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş danışmanlığı ve Prof. Dr. Vahid Nourani eş danışmanlığında hazırladıkları “HYBRID PHYSICAL-ARTIFICIAL INTELLIGENCE-BASED MODELING FOR RAINFALL-RUNOFF-SEDIMENT PROCESS, CASE OF KATAR CATCHMENT, ETHIOPIA” ve “ENSEMBLE RAINFALL ENSEMBLE RUNOFF MODELING USING RAIN GAUGE AND SATELLITE BASED DATA, CASE OF GILGEL ABAY, ETHIOPIA” başlıklı doktora tezlerini Prof. Dr. Mustafa Ergil başkanlığında toplanan ve Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş, Prof. Dr. Vahid Nourani, Doç. Dr. Youssef Kassem, Doç. Dr. Fidan Aslanova, Doç. Dr. Anoosheh Iravanian, Yrd. Doç. Dr. Elnaz Sharghi hocalardan oluşan jüri karşısında başarı ile savunmuş ve doktora unvanlarını almaya hak kazanmışlardır.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.